• 1 Ana Jencek in Tomi Činej
  MOTUS.SI
 • 2 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
 • 3 Nika Mlakar in Naki
  MOTUS.SI
 • 4 Marko Stamenković in Lucija Velkavrh
  MOTUS.SI
 • 5 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
baner
42726
DanesDanes8
VčerajVčeraj12
Ta tedenTa teden20
Ta mesecTa mesec387
SkupajSkupaj42726

KORAK NAZAJ

V zgodbi se predstavi uspešno dekle, ki ima vse: dobro službo, dovolj denarja, družino in prijatelje. Ima vse, kar si je kadarkoli želela, a kljub temu spozna, da ni srečna. Čuti praznino, zato se odloči poiskati pomoč. Na poti raziskovanja spozna modreca, ki ji pomaga in jo popelje korak nazaj. Ji bo uspelo najti svojo srečo? 

Fotografija osebe Å ola za nastopanje BAST.

Preberi več

Državno prvenstvo v plesih, 2017

Državna prvenstva (DP) v kombinaciji standardnih in latinskoameriških plesov, v modernih tekmovalnih plesih (hip hop, show dance, step, jazz, modern, electric boogie, break dance, disco dance, orientalski plesi, itd.) in v akrobatskem rokenrolu so prvovrstni dogodki, kjer se zbere množica plesalk in plesalcev, da se v atraktivnih plesnih borbah potegujejo za najvišje naslove plesnega športa v Sloveniji in za uvrstitve med člane državnih reprezentanc, ki zastopajo barve Slovenije na EP in SP.

 

Preberi več

KBDT: Kinetic Bands Dance Training

KBDT: Kinetic Bands Dance Training (Plesni Trening)

Novitete na plesnem področju so vedno dobrodošle, predvsem takrat, ko te novosti pomagajo plesalcem pri njihovem plesnem razvoju. Predstavljamo vam KBDT ali Kinetic Bands Dance Training.

Preberi več

Plesne predstave v decembru

Začenja se veseli december, ko se praviloma predstavljajo božično-novoletne produkcije številnih plesnih šol in drugih plesnih združenj. Nič drugače ne bo tudi letos, saj bomo lahko spremljali nove in že uveljavljene koreografije odličnih slovenskih plesalcev. Za boljši pregled vam ponujamo seznam nekaterih prihajajočih plesnih predstav.

Šola za nastopanje Bast(vir: Šola za nastopanje Bast)

Preberi več

Najboljši slovenski plesni klub za leto 2015 je...

Ples je v Sloveniji  gotovo ena od najbolj razvitih dejavnosti. Na to trditev lahko gledamo glede na število ljudi, ki se ukvarja s plesom, glede na to, da je ples prisoten praktično v vseh predelih Slovenije, predvsem pa glede na rezultate, ki jih dosegajo slovenski plesalci. 

Preberi več

Copyright © 2020. MOTUS.SI


Facebook youtube