• 1 Ana Jencek in Tomi Činej
  MOTUS.SI
 • 2 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
 • 3 Nika Mlakar in Naki
  MOTUS.SI
 • 4 Marko Stamenković in Lucija Velkavrh
  MOTUS.SI
 • 5 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
baner
42726
DanesDanes8
VčerajVčeraj12
Ta tedenTa teden20
Ta mesecTa mesec387
SkupajSkupaj42726

Hitri Planko - intervju

Matevž Planko je eden izmed najbolj nadarjenih in perspektivnih mladih športnikov v Sloveniji, kar pričajo ne le njegove najvišje uvrstitve na različnih tekmovanjih (predvsem v triatlonu) temveč tudi njegov pristop do tekmovanje. Na letošnjem ljubljanskem maratonu smo tako lahko videli izjemen obračun na 10km razdalji, kjer je Matevž osvojil 3. mesto. Bolj kot uvrstitev na stopničke pa navdušuje način pristopa, saj je po prihodu v cilj dobesedno obležal, zadnjih 100m pa se zaradi izjemnega napora niti ne spominja.

 

Preberi več

Wings for life WORLD RUN

Danes se je ob 13:00 po lokalnem času (univerzalni čas: 11:00) začel Wings for Life World Run, ki je potekal po številnih državah po vsem svetu. Tekače ni zmotila niti ploha, saj so nekateri tekli še dolgo. Vsi tekmovalci pa niso tekli, nekateri so nastopili na invalidskih vozičkih in ravno Aaron Andersen (Švedska) je v Arabskih Emiratih zmogel najdaljšo razdaljo, saj je pred avtomobilom, ki označuje konec tekmovanja "bežal" nekaj več kot 92km. 

Preberi več

Tekaški pozdrav na Krasu

Na martinovo soboto, 12.11.2016 je v Sežani potekal Tekaški pozdrav jeseni na Krasu, ki je privabil lepo število ljudi. V sproščenem, nekoliko manj tekmovalnem vzdušju, kot smo ga vajeni iz podobnih tekaških prireditev smo doživeli prijetno soboto, ki so jo organizatorji popestrili s številnimi dogodki.

(foto: Tadej Štolfa in Emanuel Kovačič; vir: tekaskipozdrav.si)

Preberi več

Copyright © 2020. MOTUS.SI


Facebook youtube